Cronica enviada des del Kili: Anem cap al parc del Kilimanjaro portem un guia en cap que es diu Everest, 3 guies més, 2 cuiners i 26 portejadors. Hem arribat fins a Machame camp que està a 3.100m i aquí dormim.

Cronica: Hem esmorzat d’hora per estar a punt a les 8 que ens venen a buscar. Han vingut amb un minibus i han carregat les motxil.les grosses al sostre amb tota la carrega de material i menjar per l’expedicio.
Ens posem en marxa, tenim dues hores fins a l’entrada del parc, la Machame Gate, a 1.800 metres. Aqui es on trobem els portejadors que pesen el material i nosaltres mentrestant ens inscribim al llibre d’entrada.

A les 11 comencem l’aventura, ens esperen 4h. i 1/2 de caminada. Progressem molt lentament ja que el guia que va davant, l’August, va molt “Pole Pole” (pos a poc). Al cap d’una hora arribem a una petita esplanada on hi ha una taula parada per 10, ens han dit que es per nosaltres. La veritat es que no fa d’alta muntanya, pero no els hi farem un lleig.

Continuem, el terreny es ple de fang pero no suficient per embrutar-se els pantalons. Aixo es degut a que estem al bosc tropical que en diuen de pluja, ja que hi ha molta humitat i fins i tot cau una mica d’aigua sense que plogui.
Ara portem un ritme millor, ja estem nerviosos per arribar, tots seguim be, be el Bussi es troba una mica estrany, no es normal a menys de 3000 metres.

Arribem al camp Machame a 3010 metres, ens ensenyen on estarem i esta tot muntat, que be. Passem pel registre i baixem a fer el te. A les 7 el sopar, una sopeta i carn amb patates. Aquesta sera la rutina diaria i amb horaris estrictes.
L’anecdota del dia ha estat que al Cisco li han caigut les tovalloletes al forat.

    
Nota: les faltes d’ortografia son degut a que el teclat de Tanzania no te accents.

 

       SEGÜENT DIA –>