Cronica enviada des del Kili: Estem a Barafu Hut, últim camp d’alçada abans del cim. Seguim tots ok i sobre planning. Avui hem fet 6 hores força dures. Ara sopem, són les 18:30, està nevant lleugerament i després cap a dormir que a les 12 de la nit fem l’atac al cim.

 

Cronica: Ens hem llevat a les 6:30 i esmorzem a les 7. Esta molt enboirat. Ens espera una bona tirada. Sortim a 1/4 de 9 cap al barranc, veiem que hi ha una fila de gent i portejadors espectacular. 
Estem molta estona per arribar dalt ja que ens hem de parar a cada moment, ja sigui per deixar passar els portejadors o que hi ha saturacio en algun punt delicat de passar.


 

Arribem a 4.200 i baixem de nou fins a 3.800, tornem a pujar i baixar fins a la Vall Karanga per finalment tornar a pujar al Camp Karanga a 3.930 metres, aqui es on dinem amb boira i una mica de vent. 
Aquest camp es el que passen la nit els que fan l’expedicio de 7 dies, nosaltres no perque fem la de 6 dies.

Acabem de dinar i seguim amunt, mes boira, a 4.300 ens cau una mica de neu. Anem fent parades per hidratar-nos i fer necessitats, imprescindible per aclimatar.
Despres de 6 hores i picu arribem al camp Barafu, que es el camp mes alt on estarem, a 4.600. El camp esta molt brut i tenim les tendes en un pedregam, pero com que no dormirem gaire…
Avui fem el te amb cacahuets calents. Sopem a les 5 per anar a dormir d’hora i esperar l’hora de llevar-se que sera aproximadament les 23:00.

 

Despres del sopar l’Everest ens fa el briefing, de moment no fa fred i esperem sortir amb bona temperatura. El guia ens diu que finalment sortirem a les 12:30, mitja hora mes tard, que nomes anirem amb els 4 guies ja que no creu necessari afegir portejadors ja que veu que el grup va en perfectes condicions.

Nota: les faltes d’ortografia son degut a que el teclat de Tanzania no te accents.

 

       SEGÜENT DIA –>