Ens llevem a les 6:30 i veiem que tenim una vista espectacular del Kili amb molts pocs nuvols, per tant ens posem a  fer fotos.

Esmorzem i despres tenim el xou, el grup de portejadors ens canten cancons i nosaltres els hi donem les gracies per tot. Acabem donant-los les propines i ens preparem per seguir baixant.

 

Tenim 1.400 metres mes de baixada per terreny amb fang i bosc d’arbres alts molt bonics, arribant al camp veim algun mico dalt dels arbres.

Arribem al Mweka Gate on ens registrem de nou i seguim baixant fins a l’autocar, aqui ens acompanyen un munt de nois que intenten vendre de tot. Tambe trobem molts nens petits a la vora del cami, la veritat es que hi ha molta pobresa.

Tornem a l’hotel a Arusha, deixant a alguns portejadors i guies a Moshi, altres venen fins a Arusha. Aqui fem un petit dinar de celebracio pizzes i un bon vi que trobavem molt a faltar.
Despres tots cap a dutxar-nos i a la piscina, i a fer la cronica de tots els dies. Acabarem fent un sopar de celebracio, per acomiadar al Gabriel, el Jordi i el Jaume que marxen cap a casa i esperar que arribin les families de l’Andreu, Pere, Xavi i Cisco que ens acompanyaran al safari que farem aquests dies.

Nota: les faltes d’ortografia son degut a que el teclat de Tanzania no te accents.

 

       SEGÜENT DIA –>