Aquí teniu el logotip de la nova expedició, aquesta vegada anem a la meca dels alpinistes, on podrem veure vuit-mils!! On gaudirem una vegada més del què ens agrada en un ambient que no coneixem. 

A part de passar pel camp base de l’Everest i respirar tot el què s’hi mou, pujarem al Kalapatar per veure la posta de sol amb l’Everest de taló de fons i intentarem fer cim a la muntanya Imja Tsé, també coneguda com a Island Peak. Aquí teniu un parell de fotografies de la muntanya que és un dels objectius d’aquesta nova aventura Llampec.

Les mostres de suport dels grans alpinistes que tenim a prop i que ens animen amb les seves postals dedicades. En Juanito Oiarzábal, en Ferran Latorre, en Kilian Jornet i l’Albert Bosch, també tenim mostres de suport de l’Edurne Pasaban.

 

Aquí us mostrem la samarreta que fem per aquestes ocasions, segueix el model de les altres amb el logotip creat per la mítica cordillera, aquesta vegada és una tècnica d’alta qualitat, Interesport ha estat qui ens les ha proporcionat.

També la postal que enviarem des del nostre destí a les nostres famílies i amics.

I finalment el banderí que portarem i ens farem fotos de les gstes que anem aconseguint durant els anys.